fonnes Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Będąc dziś w sklepie z częściami elektronicznymi i AGD natrafiłem na coś takiego: Cena 46 zł Chyba se zakupie i będę miał jak minetoo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.pajak Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 w sklepie z częściami elektronicznymi i AGDPochwal no się gdzie :mrgreen: w przyszłym tyg też będę "nad morzem to może bym zakupił ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
booohal Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Tu macie jeszcze taniej ;) Czy złote taniej 8-) http://allegro.pl/zestaw-ssawek-mikro-do-samochodu-komputera-oryg-i2943266308.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 będę miał jak minetooProblem polega na tym że ja się za takowym rozglądam już długo i trafić nie mogę ;;) Za rozsądną cenę bo to kawałeczek chinczyka.....jak ze szczoteczkami do detailingu po 35 zł firmy ą ę a identyczne znalazłem za 8 zł.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 W sumie coś takiego czasami się przydaje w zakamarkach :). Ja do tej pory jak nie mogłem gdzieś się dostać odkurzaczem to przykładałem rurę możliwie jak najbliżej i pędzlowałem ten zakamarek i jakaś część tego brudu zasysał odkurzacz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptolgierd Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Strasznie drogo ten zestaw, ja go kupowałem na allegro (nawet ten sam) za 19 zł, ktoś zwęszył okazję i sprzedaje 3x drożej. Sam zestaw jest ok, ale ten gumowy wąż bardzo śmierdzi i się klei, dopiero wielokrotne przepłukanie i umycie różnymi chemikaliami zniwelowało ten problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 Dystrybucję prowadzi sieć sklepów: https://ishop.aswo.com/aswoShop/startPage.faces?storeId=554 Czy złote taniej 8-)Tiaaa + najtańsza wysyłka 7,5 zł czyli jak se kupię u siebie w sklepie to mam... taniej :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARCO Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Mam ,działa. Jak na chińczyka całkiem niezły. Rozczarowany bylem jedynie tym ze nie da się połączyć tych cienkich końcówek bezpośrednio z "lejkiem". Uciąłem kawałek tego wężyka żeby móc łączyć elementy. Kupiłem ten zestaw pod kątem swojego auta. Mam taką bezsensu szparę u siebie miedzy szyna fotela a progiem gdzie wchodzi akurat ta mała szczelinówka. W tych pedzlowatych, włosie bardzo miękkie i tak słabawo... Ale protestuje zestaw dokladniej na wiosnę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_gg Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Mam taki zestaw, spisuje sie nawet OK. Aha, kupilem na allegro za 15zł z przesyłka ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Będąc dziś w sklepie z częściami elektronicznymi i AGD natrafiłem na coś takiego: Cena 46 zł Chyba se zakupie i będę miał jak minetoo :D Mam tego typu zestawik. Polecam ale nie za 46zł. Nie pamiętam ile za swój zapłaciłem ale było to maksymalnie kilkanaście złotych a nie wiem nawet czy nie poniżej 10zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppa Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 proszę bardzo, właśnie miałam o coś takiego pytać :D kupowaliście za bezcen, teraz kosztuje ok 40 zł. więc generalnie - sprawdza się to? chodzi o dokładne odkurzenie, kratki, nawiewy, między fotelami itp? jeszcze coś takiego znalazłam, dirt devil: http://gremlin.com.pl/akcesoria-do-odkurzania-samochodu-dirt-devil-uniwersalne-p45117e45117.html (w innych sklepach po 120 zł, powariowali!) może to lepsze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivy Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 ja mam to co powyzej - sprawdza sie ale bardzo kruchliwy plastik a wlosie szybciutko sie pozaginalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts