booohal Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 tommy, tak sobie teraz macam ( ;) ) te fibry i chyba żółte lepiej znoszą byle jakie pranie w pralce. Ale jak chcesz mieć swoje zdanie to nie ma wyboru jak kupienie jednej niebieskiej chociaż :) A, i ostatnio jak kupiłem na Temachemie ten pakiet 10szt. zółtych to dwie dostałem w gratisie :u Dziwi mnie trochę, że Temachem nie jest jednym z partnerów któregoś z for :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Dziwi mnie trochę, że Temachem nie jest jednym z partnerów któregoś z for :-?Jak mnie pamięć nie myli to na KA był kiedyś (dawno) ten temat, ale nie byli zainteresowani. A jeśli chodzi o sciereczki, to ponad 3 lata temu kupilem 6-pak niebieskich i 2-pak Water Wizarda. :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts